уторак, 11. мај 2010.

QED KABLOVI U YUGOVINYLU

qed
Kompaniju QED Audio Products osnovali su Bob Abraham i Ian Vine 1973 godine. Uviđajući veliki uticaj kablova u audio sistemu na krajnji kvalitet reprodukcije, otpočeli su razvoj i produkciju kvalitetnih zvučničkih kablova. Kada su 1978 lansirali danas već legendarni, zvučnički kabl QED 79, kritika i audiofili širom sveta su ga proglasili za ozbiljnu audio komponentu.

Tokom 1994 godine kompanija QED je sprovela do sada najobimnije i najozbiljnije naučno istraživanje o uticaju zvučničkih kablova na kvalitet reprodukcije audio sistema. Više o rezultatima ovog istraživanja možete pročitiati u izveštaju "The Genesis Report", a rezultate možete čuti svaki put kad slušate svoju omiljenu muziku u audio sistemu povezanom QED audio kablovima.

Upotrebom savremenih tehnologija i stalnim istraživanjem i inovacijama QED održava visok standard svojih proizvoda.

Danas je kompanija QED priznata kao jedan od svetskih lidera u inovacijama i savršenstvu u produkciji audio/video kablova, pa mnogi proizvođači audio opreme preporučuju upotrebu QED kablova u svojim audio/video sistemima, u cilju maksimalnog kvaiteta reprodukcije zvuka i slike.
U SARADNJI SA ''IB SISTEMOM'' QED KABLOVI OD SADA I U YUGOVINYLU.
Za dodatne informacije posetite sajt:

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Gde možete nabaviti originalne, gramofonske ploče u Beogradu?

Yugovinyl prodavnica gramofonskih ploča u ponudi ima više od 20000 lp i singl ploča. Osim prodaje prodavnica vrši i otkup gramofonskih plo...