петак, 9. мај 2014.

BERZA GRAMOFONSKIH PLOCA U NOVOM SADU ODRZACE SE 17.05.2014.

“U Kini jedu sve” predstavlja jedan malo drugačiji koncept prezentacije, promocije slušanja i čitanja, prodaje i potražnje najrazličitijih vrsta medija. Dešava se u mesec dana jednom, u Kineskoj četvrti u Novom Sadu.

Klub Quarter, SKCNS Fabrika i Društveni centar činiće art triangle čiju vibru ne biste trebali da propustite. Naša manifestacija, velika kupoprodajna izložba ploča, stripa, knjiga i drugih publikacija, nakita, second hand garderobe, i drugih predmeta kolekcionarstva pretenduje da postane prepoznatljiva i uvek na istom mestu održiva. Novosađanima, ali i onima sa strane koji namenski ili slučajno posećuju naš grad nudimo jednu novu energiju i koncept, koji bi trebalo da reanimiraju kulturnu scenu u Novom Sadu.

Pored toga što možete da sretnete mnoštvo poznatih ljudi, komšije i prijatelje, možete uspostaviti i neposredan kontakt sa kolekcionarima, pronaći ploču ili knjigu koju tražite godinama i još ako tome dodamo apsolutnu slobodu u prebiranju, probanju, prelistavanju i ležernom pipkanju uz neizbežno cenkanje i razmenu, dobar provod je zagarantovan.

Mi u Kineskoj imamo i dečje igralište, biće organizovana otvorena kuhinja, pregršt muzike i prilike za čamprc divan. Dakle, idealno za dan koji ćete provesti napolju sa porodicom i prijateljima.

Berza vinila dešavaće se u Klubu Quarter, tako da će ljubitelji muzike tamo mkoći da nađu ono što ih zanima. SKCNS već osam godina organizuje Novosadski strip festival, aktivno se bavi promocijom stripa i trudi se da devetu umetnost koja provocira, zabavlja i edukuje, održi popularnom. U tom smislu kapije Fabrike biće otvorene za ljubitelje stripa, knjige i štampanih medija.
Društveni centar otvoriće svoj prostor za održavanje Prela, kupoprodajnu izložbu nakita i odevnih predmeta (second hand i promocija Mufte dućana), ali i pripremu i služenje zajedničkog veganskog ručka.
Čitav program počinje u 11 časova, a ulaz, kao i učešće na sve tri lokacije je besplatan.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Gde možete nabaviti originalne, gramofonske ploče u Beogradu?

Yugovinyl prodavnica gramofonskih ploča u ponudi ima više od 20000 lp i singl ploča. Osim prodaje prodavnica vrši i otkup gramofonskih plo...