уторак, 25. октобар 2011.

Good times&Berza gramofonskih ploca

Good times
Dobra vremena za vlasnike lokala jesu šezdesete i sedamdesete godine, kada se mnogo više slušao džez, fank, rok, soul i kada su se, prema rečima jednog od vlasnika Lazara Nikšića, gledali dobri filmovi.
Image
Zato su vlasnici u lokal želeli da unesu malo retro duha i da posetioce podsete na stara dobra vremena. Enterijer je urađen u stilu klasičnih pabova, sastoji se iz četiri celine i ima 83 mesta za sedenje. Nikšić je punih 30 godina u svetu ugostiteljstva. Osoblje je birano s velikom pažnjom, a koktel majstor u tom pabu je Vukašin Tošić, koji je obuku za barmena prošao u Bar Centralu. Good times izdvaja se od ostalih lokala po konceptu koji obuhvata i održavanje berze gramofonskih ploča, diskova, knjiga i stripova svakog vikenda. Nikšić je, naime, pasionirani kolekcionar koji raspolaže kolekcijom od preko 35.000 ploča. Berza knjiga i stripova je subotom od 10 do 15 sati, a gramofonskih ploča i diskova nedeljom od osam do 13.
Adresa: Dalmatinska 74
Tel. 065/631-2030
Radno vreme: 8–00, petkom i subotom 8–1

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Gde možete nabaviti originalne, gramofonske ploče u Beogradu?

Yugovinyl prodavnica gramofonskih ploča u ponudi ima više od 20000 lp i singl ploča. Osim prodaje prodavnica vrši i otkup gramofonskih plo...