понедељак, 27. август 2012.

U saradnji sa ML Acustic zvučnike PERUN II možete videti i čuti u YUGOVINYL-u

Dve i po decenije bavljenja hi-fi problematikom, a pre svega zvučnicima podstaklo je Mirka Lazića da kreira novi tip panel zvučnih kutija tipa "Perun"  (tri modela ) i "Perun III mk2". Modeli se međusobno razlikuju u snazi, ali i po gabaritu.

San svakog ljubitelja dobrog zvuka su visokokvalitetne zvučne kutije  koje osim kvaliteta reprodukovanog materijala zadovoljavaju i estetske kriterijume. U savremnim uslovima života jedan od zahteva  je da one budu i ekonomične tj. da zauzimaju što manje prostora. Modeli "ML Acoustic-a" zadovoljavaju sve pobrojane kriterijume.


"ML Acoustic" zvučne kutije na prvi pogled podsećaju na tip kutija marke "Bertagni", ali su umnogome zvučno i konstrukcijski poboljšani. Uz to gospodin Mirko Lazić daje doživotnu garanciju za svoje proizvode.

Domaća audiofilska javnost imala je prilike da se izbliza upozna sa panel zvučnicima "ML Acoustic" na osmoj i devetoj Audioberzi - održanim u Beogradu tokom 2009. godine,a od 27.08.2010. moze da se pogleda i čuje u YUGOVINYL-u prodavnici gramofonskih ploča. Na jednoj od njih (osmoj) upriličena je promocija na kojoj su ljubitelji dobrog zvuka mogli su da se uvere u zvučne i estetske kvalitete modela (fotografije sa promocije možete videti ovde). Među značajnijim karakteristikama panel zvučnih kutija "Perun" i "Perun III mk2" izdvajaju se i velika osetljivost što dovodi do toga da daju izuzetan zvuk kod lampaških pojačala kao i uopšte hi-fi pojačala malih izlaznih snaga (počevši od 3W po kanalu) kao i izuzetna reprodukcija bas tonova. Ovo poslednje je značajno s obzirom na činjenicu da je dubina zvučne kutije svega 70mm, a poznato je da odlična reprodukcija bas tonova nije česta pojava kod panel varijanti zvučnih kutija. 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Gde možete nabaviti originalne, gramofonske ploče u Beogradu?

Yugovinyl prodavnica gramofonskih ploča u ponudi ima više od 20000 lp i singl ploča. Osim prodaje prodavnica vrši i otkup gramofonskih plo...